Etusivu

Etusivu

halli
gt

RengasCenter Kankaanpää

RengasCenter Kankaanpää kuuluu suomalaiseen RengasCenter-rengasliiketjuun. RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä ja RengasCenter onkin Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju. Asioidessasi RengasCenterissä, tuet samalla myös suomalaista yrittäjyyttä.

Edustamme tuotemerkkejä Premium-merkeistä aina edullisiin merkkeihin. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Nokian Tyres, Continental, Barum, Goodyear, Michelin.

RengasCenter Kankaanpäästä saa parhaan mahdollisen palvelun. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä sekä yhteisöjä. Meillä tunnetaan autoilijoiden ja raskaan kaluston tarpeet sekä turvallisen rengasvalinnan vaatimukset. Renkaiden ja vanteiden lisäksi tunnemme myös autohifi-tuotteet.

Tervetuloa asioimaan palvelevaan RengasCenter Kankaanpäähän!

RengasCenter

Paikallisuus on ketjumme suurimpia valtteja. RengasCenter-yrittäjämme tarjoavat paikallisiin tarpeisiin suunnattua palvelua paikallisille kuluttajille ja yrityksille. RengasCenter-rengasliikeketjuun kuuluu noin 70 liikettä. Valtakunnallisella verkostolla pystymme tarjoamaan palvelut myös koko Suomen alueella vaikuttaville suurasiakkaille.

Paikallinen, valtakunnallinen, pohjoismainen

RengasCenter kuuluu pohjoismaiseen DekkPartner-rengasliikkeiden kokonaisuuteen. Palvelemme pohjoismaisia asiakkaitamme Suomen lisäksi myös Norjassa ja Ruotsissa. Pohjoismaissa palvelemme asiakkaitamme rengastarpeissa n. 250 rengasliikkeen voimin.

RengasCenter pakettitarjoukset

tarjous

RengasCenter – Joustavasti maksuaikaa

Katso miten saat RengasCenter-tilillä  30-60 päivää maksuaikaa ilman korkoa ja kuluja.

tarjous

Rengas Centerin talvi

extrahintaan1extra2 extrahintaan3
Etusivu | Renkaat | Vanteet | Autohifi | Rengashotelli | Nelipyöräsuuntaukset | Kuvagalleria | Yhteystiedot